Özel Erdemli Yenişehir Hastanesi Online Randevu AlRandevu Al SGK Anlaşmamız Vardır Yenişehir Hastanesi Güneş

Op. Dr. H. Tahsin ÜTSÜKARCI

1950 Ankara doğumlu ilk orta lise eğitiminden sonra Hacettepe Tıp Fakültesini bitirdim. Beyin cerrahi ihtisasından sonra Mersin Devlet Hastanesine 1981 yılında başlayarak Mersin tarihinin ilk resmi beyin cerrahisi olma gururunu yaşadım. 2008 de emekli olunca adana Ortopedia Hastanesinden teklif aldım ve omurga cerrahisi üzerine 7 yıl çalıştım türk omurga derneği ve spinal cerrahi derneği üyesiyim halen Mersin Yenişehir Hastanesinde özellikle omurga  çarpıkları (skolyaz-kifoz) kanal darlıkları bel ve boyun fıtıklarının mikrocerrahisi ile ilgilenmektedir.

Online Randevu Online Labratuvar Online Radyoloji E- Bebekler Sağlık Ekibimiz Fotoğraf Galerisi